Cititoare Portabile pentru Microcipuri

 CITITOR ISO - F100

Este cel mai mic cititor portabil capabil sa citeasca toate microcipurile in tehnologie ISO. Poate citi microcipuri HDX si FDX-B in concordanta cu standardul ISO 11784/11785.

Cititorul portabil ISO – F100 este dotat cu un ecran mare luminat LCD cu contrast ridicat si poate memora pana la 940 de coduri. De asemenea, afisează ultimul microcip scanat, chiar daca cititorul a fost oprit. Este prevazut cu un acumulator intern Litiu–Ion si poate fi incarcat prin orice conexiune/incarcator USB.

Cititorul mai are si un LED de luminozitate ridicata ce permite medicului veterinar efectuarea de examinări ale ochiului.

Dimensiunile mici si designul ergonomic ofera utilizatorului posibilitatea sa transporte cititorul in conditii de comfort oriunde isi doreste.

Distanta mare de citire ptr. microcipuri injectabile (2x12 mm) : 8 cm (in functie de pozitionare) spre deosebire de cititoare similare care au o distanta de citire de 2 – 3 cm.

Pot fi citite Crotalii Electronice FDX-B si HDX (standard ISO 11784/11785 - 15 caractere) utilizate ptr. identificarea Ovinelor si Caprinelor. Distanta de citire ptr. crotaliile electronice este de pana la 14 cm. Citeste si bolus cu microcip.

Este livrat impreuna cu cutie de transport si cablu USB.

Dimensiuni : 107 x 48 x 24 mm

Greutate : 50 g

 

CITITOR RT100V5 - II

"MULTISTANDARD" cu Memorie si Inserare nr. de telefon

Cititorul portabil RT100V5 - II, a fost proiectat printr-o stransa colaborare cu medicii veterinari si se caracterizeaza prin performante foarte bune intr-un spatiu compact.

Cu ajutorul acestui cititor pot fi citite microcipuri FDX-B si HDX conforme cu standardul ISO 11785 – 15 caractere, FDX-A (Destron, Avid, AEG) si Unique. Forma si dimensiunile lui confera o citire rapida si comoda ptr. utilizator si nu va speria animalul scanat. Poate stoca mai mult de 1000 de coduri in memorie si le poate transmite catre un calculator, la un moment ulterior, printr-un cablu de comunicatii USB (cablu + software inclus) sau Bluetooth. Este dotat cu acumulator Li-Ion. Se livreaza impreuna cu cutie de transport.

Ca o noutate, cu ajutorul acestui cititor, pot fi inscrise si pot fi citite numere de telefon / de inregistrare in memoria microcipului. Aceasta noua posibilitate permite medicului veterinar, proprietarului, ofiterului de politie, etc. sa reuneasca animalul pierdut cu stapanul sau.

Distanta marita de citire ptr. microcipuri injectabile (2x12 mm) : poate ajunge la 12 cm (in functie de pozitionare ) spre deosebire de cititoare similare care au o distanta de citire de 2 – 3 cm.

Pot fi citite Crotalii Electronice (standard ISO 11784/11785 – 15 Caractere) utilizate ptr. identificarea Ovinelor si Caprinelor. Distanta de citire ptr. Crotaliile electronice este de pana la 18 cm. Citeste si bolus cu microcip.

Este livrat impreuna cu cutie de transport si cablu USB.

Dimensiuni : 150 X 80 X 35 mm

Greutate : 150 g

 

CITITOR  "UNIVERSAL " II

(cu antena interschimbabila)

Compatibil cu standardul ISO 11784/11785. Citeste microcipuri in tehnologie FDX-B si HDX. Distanta de citire este de pana la 35 cm, functie de dimensiunile microcipului.

Memorie : pana la 20000 de citiri, functie de campurile definite. Se pot introduce date, texte, se pot alege date dintr-o lista; inregistrarea si cautarea se fac instantaneu. Cititorul poate asocia o serie de informatii cu seriile ID de identificare ale microcipurilor. Spre deosebire de alte cititoare, acest cititor este suficient pentru stocarea datelor si nu are nevoie de un calculator pentru aceasta. Drept urmare, instalarea si manipularea lui in cadrul unei ferme, adapost, etc. sunt mult mai comod de realizat.

Este util pentru identificarea animalelor in ferme, gradini zoologice, adaposturi etc.

   - Conectare la PC prin cablu USB 2.0 sau (optional) Bluetooth. Incarcator inclus.
   - Alimentare: acumulator Ni-MH 6V / 2000 mAh. O incarcare este suficienta pentru aproximativ 3000 de citiri.

Dimensiuni : 325 x 100 x 45 mm

Greutate : 593 g

 

ANTENA LUNGA / MEDIE

Se foloseste impreuna cu CITITORUL "UNIVERSAL" II.  Recomandata pentru citirea de la distanta.                                                                                      

Antena Lunga : 60 cm Antena Medie : 34 cm

 

ANTENA TIP "PANOU"

 

Poate fi folosita impreuna cu cititorul " UNIVERSAL " II

Dimensiuni : 850 x 680 mm

 

 

INCARCATOR DE MASINA

pentru Cititorul "UNIVERSAL" II

 

 

 

Cititoare Stationare pentru Microcipuri

CITITOR "STATIONAR"

Este compatibil cu standardul ISO 11784/5. Citeste microcipuri in tehnologie FDX-B si HDX. Distanta de citire este de pana la 80 cm, functie de dimensiunile microcipului.
Este proiectat pentru citirea dinamică a dispozitivelor cu microcip utilizate pentru identificarea animalelor : microcip injectabil, crotalii sau bolus cu microcip. Numarul mare de citiri pe secunda precum si distanta de citire foarte buna, asigura o calitate deosebita a rezultatelor obtinute.

Cititorul este dotat cu o puternica procedura de autoreglare care-i permite sa evalueze conditiile de mediu si sa se adapteze la acestea. Acest lucru asigura de asemenea performante optime atunci cand cititorul este inconjurat de "zgomote electrice" sau cand este inconjurat de metale.

Echipamentul este acoperit cu un capac robust pentru a-i creste rezistenta la conditii dificile de lucru. Comunicatia cu calculatorul se face pe RS232 (sau optional prin Bluetooth).

O aplicatie software permite citirea codurilor de identificare, generarea de alarme de atentionare atunci cand animalele sunt detectate, compara datele primite dupa mai multe treceri prin dreptul antenei, etc.

Alimentare : 230 V ; exista si posibilitatea conectarii cititorului cu o baterie externa.

Dimensiuni : Cititor : 30 x 26,5 x 10,2 cm

 Antena Panou : 85 x 68 cm

Greutate : Cititor :1,8 kg

                 Antena : 6,4 kg