Zgarda Antilatrat / Dispozitive Antilatrat

PBC19 – 10766 : Dispozitiv de Interior pentru controlul Latratului

 Opriti Latratul Excesiv cu sunete pe care numai un catel le poate percepe

      - sunt utilizate ultrasunete pentru a descuraja latratul neplacut
      - se activeaza automat sau poate fi actionat manual
      - este un dispozitiv ce poate fi asezat pe masa sau poate fi tinut in mana
      - nu necesita zgarzi de receptie
      - raza de actiune : pana la 8 metri

Atunci cand dispozitivul se afla in raza de actiune a unui caine care latra, un microfon incorporat preia sunetul si declanseaza generarea unui sunet ultrasonic ce poate fi auzit de caini dar nu si de oameni. Speriat de tonul strident, câinele trebuie să se oprească din latrat. În timp, acesta va asocia latratul cu acest zgomot neplăcut. Cand cainele se oprește din latrat, se oprește si sunetul ultrasonic. Dispozitivul este eficient pana la 8 metri.

Dispozitivul poate fi folosit si ca un instructor de la distanță. Atunci când animalele de companie prezintă un comportament neadecvat, apăsați butonul de comandă manuală situat pe partea superioara si dispozitivul va emite un sunet ultrasonic. Câinele ar trebui să fie surprins de tonul strident și sa-si opreasca comportamentul nedorit.

PBC19 – 14778 : Dispozitiv de INTERIOR pentru Controlul Latratului (cu 2 dispozitive)

 
Aceste dispozitive va ajuta sa stopati latratul excesiv al cainelui in casa dumneavoastra.
 
Microfonul integrat receptioneaza latratul cainelui iar apoi dispozitivul emite automat un sunet ultrasonic. Sunetul este perceput de catre caini dar nu si de majoritatea oamenilor.
 
Surprins de sunetul strident, cainele se va opri din latrat. In timp, cainele va invata sa asocieze latratul sau cu acest sunet neplacut. Atunci cand cainele se opreste din latrat si sunetul ultrasonic dispare.
 
        - este eficient pe o distanta de pana la 8 m
        - sunt incluse 2 unitati pentru a acoperi o suprafata mai mare (mai multe camere)
        - nu este nevoie de zgarda
        - este potrivit pentru toate tipurile de caini
        - este potrivit pentru toate spatiile interioare
 
Dispozitivele folosesc 4 baterii cu litiu CR2032 (3V) si sunt prevazute cu sistem de montare.
Sunt prevazute cu indicator de baterie descarcata.
PETSAFE - U.S.A.
PE STOC
 

PBC19 – 11794 : Dispozitiv de EXTERIOR pentru controlul Latratului

Pentru utilizare in exterior – lucreaza folosind ultrasunete

Acest dispozitiv de exterior pentru controlul latratului este conceput sub forma unei casute pentru pasari si reprezinta o solutie eficienta si blanda in scopul prevenirii latratului neplacut al cainelui din gradina.

Microfonul incorporat detecteaza sunetele emise de caine atunci cand latra si in mod automat va activa dispozitivul; acesta va emite un sunet ultrasonic pe care doar cainii il aud.

      - poate fi montat pe gard, pe perete sau pe un copac
      - potrivit pentru toti cainii (cu exceptia celor cu probleme de auz : surditate totala sau partiala)
      - poate fi utilizat pentru mai multi caini simultan
      - raza de actiune : pana la 15 metri
      - include buton de test
      - este protejat la praf si la apa
  • Este normal ca uneori cainii sa latre. Totusi, daca acestia latra excesiv, acest aspect poate deveni suparator si poate creea probleme cu vecinii. Acest dispozitiv este un ajutor cert pentru educarea cainelui, in scopul reducerii latratului excesiv catre un nivel acceptabil.
  • PETSAFE - U.S.A.
  • PE STOC
  •  

PBC45 - 13476 : Dispozitiv "DELUXE" de EXTERIOR pentru controlul Latratului

Dispozitivul de exterior PetSafe® DeLuxe ptr. controlul latratului seamana cu o casuta obisnuita pentru pasari si poate fi agatata intr-un copac, pe un gard sau oriunde in exteriorul casei. Acesta detecteaza latratul cainilor de la o distanta de pana la 15 m. Ori de cate ori cainele dumneavoastra latra, el va auzi un sunet ultrasonic, ascutit (nu este perceptibil ptr. oameni) care va descuraja latratul.

Cronometrul programabil cu care este dotat dispozitivul, va permite sa reduceti latratul cainelui la anumite momente ale zilei (de exemplu la terminarea orelor de scoala, atunci cand copii trec prin fata curtii, etc.) Reglarea acestor timpi de pauza / activitate ajuta in acelasi timp la prelungirea duratei de viata a bateriei. Dispozitivul PetSafe® DeLuxe permite doua programari ON / OFF.

 Functionare : Atunci cand dispozitivul se afla in raza de actiune a unui caine care latra, un microfon intern detecteaza sunetul iar dispozitivul se activeaza automat. Acesta emite un sunet ultrasoniccare poate fi auzit de caini dar nu si de oameni. Deranjat de sunetul strident, sigur si eficient, cainele se va opri din latrat si, in timp, va asocia latratul cu acest sunet neplacut. Atunci cand cainele se opreste din latrat, nici ultrasunetele nu mai sunt emise.

 Specificatii :
      - Detecteaza latratul pana la o distanta de 15 m
      - Este durabil si protejat la apa pentru utilizare la exterior
      - Foloseste sunete ultrasonice pentru a descuraja latratul nedorit
      - Indicatorul luminos LED cu trei culori : arata daca bateria este incarcata sau descarcata, indica daca Timer 1 sau Timer 2 sunt dezactivate si indica momentele cand simularea cu ultrasunete este in curs
      - Utilizeaza o baterie Alkalina de 9 V
PETSAFE - U.S.A.
PE STOC
 

Notă: Tehnologia cu ultrasunete poate să nu fie suficient de eficienta pentru corectia unor caini mai incapatanati, dar, de obicei, funcționează foarte bine pentru cainii blanzi si ascultatori. Dacă este nevoie de o corecție mai puternică, puteti sa luati in considerare achizitia unei zgarzi cu impulsuri electrice sau cu vibratii. Cereti mai multe sfaturi de la reprezentantii nostrii.

 

PBC17 - 13338 (VBC-10) : ZGARDA PENTRU CONTROLUL LATRATULUI PRIN VIBRATII
(Zgarda Antilatrat)

Vibratiile abat latratul neplacut

Specificatii :
        - 10 combinatii de stimulare prin vibratii
       - durabil si rezistent la apa
       - LED ptr. gradul de incarcare al bateriei
       - intrerupator On / Off pentru cresterea duratei de viata a bateriei
 

Zgarda pentru controlul latratului prin vibratii are două caracteristici principale menite să scurteze faza de instruire și sa promoveze un comportament bun.

În primul rând, zgarda pentru controlul latratului ofera 10 combinatii de stimulare prin vibrații. Atunci cand cainele latra, vibratia este furnizata de unul din cele doua varfuri vibratoare. Durata vibratiei este aleatoare si de aceea intrerupe cainele din latrat. Zgarda pentru controlul latratului este sigura si eficienta pentru toate rasele si dimensiunile de caini. Dispozitivul ar trebui să fie folosit doar pentru animale de companie care au peste 6 luni. Atunci când este utilizata în conformitate cu instrucțiunile,  zgarda pentru controlul latratului reduce in condiții de siguranță ( și în cele mai multe cazuri elimina ) latratul nedorit.
In al doilea rand, zgarda pentru controlul latratului inglobeaza tehnelogia patentata " Perfect Bark TM " . Aceasta foloseste deopotriva senzorii de vibratii si de sunet (dubla detectie) pentru a deosebi fiecare latrat de alte sunete externe. Acest fapt garanteaza ca latratul cainelui este singurul sunet care cauzeaza stimularea. Ca o masura de siguranta, in cazul in care cainele latra de mai mult de 15 ori sau o perioada mai lunga de 1 miut si 20 secunde, zgarda pentru controlul latratului se inchide automat pentru 1 minut.
PETSAFE - U.S.A
PE STOC
 

PBC19 – 10765 : ZGARDA PENTRU CONTROLUL LATRATULUI PRIN IMPULSURI
(Zgarda Antilatrat)

 

Ajuta la stoparea latratului excesiv

Specificatii :
      - 6 nivele de corectie
      - rezistent la apa
      - indicator pentru baterie descarcata

Instruirea eficienta a animalelor de companie impune consecventa. Aceasta zgarda, automat și în mod constant corectează latratul excesiv al câinilor. Atunci cand vibratia generata de latratul cainelui este detectata de senzorul dispozitivului, este declansata o corectie statica administrata prin intermediul varfurilor de contact. Zgarda pentru controlul latratului porneste de la cel mai scăzut nivel de corecție și apoi crește până la al saselea nivel, de fiecare dată cand cainele latra în termen de 30 de secunde de la latratul precedent. Daca cainele nu latra din nou în termen de 30 de secunde, dispozitivul se autoresetează la cel mai scăzut nivel de corecție. Odata cu fiecare nivel de corecție statică, va fi generat un semnal sonor (beep). Pentru siguranță, zgarda pentru controlul latratului se oprește timp de 3 minute, daca cainele latra de 15 ori sau mai mult în decurs de 50 secunde.
PETSAFE - U.S.A.
PE STOC
 
 
SBC - 18E : ZGARDA PROFESIONALA PTR. CONTROLUL LATRATULUI PRIN IMPULSURI
(Zgarda Antilatrat)

Zgarda NoBark™ SBC-18E este proiectata pentru a opri in mod sigur si consistent latratul stresant al cainelui dumneavoastra. Aceasta zgarda pentru controlul latratului are 6 nivele pentru stimulare statica in modurile scazut/mediu/ridicat care se ajusteaza automat - doar puneti dispozitivul pe pozitia pornit (ON), selectati cel mai bun nivel de stimulare pentru temperamentului cainelui dumneavoastra, iar apoi atasati-i zgarda. O oprire automata de siguranta elimina riscul supra-stimularii. 

Zgarda antilatrat SBC-18E este usoara si rezistenta la apa si beneficiaza de tehnologia Perfect Bark™, furnizand o corectie consistenta atunci cand detecteaza vibratia si sunetul corzilor vocale ale cainelui dumneavoastra. Zgarda antilatrat NoBark™ SBC-18E foloseste un senzor patentat pentru a oferi cea mai de incredere detectie de latrat disponibila. O stimulare statica este transmisa prin varfurile de contact doar daca sunt detectate simultan vibratii ale corzilor vocale si latrat. Zgomotul exterior sau latratul altui caine nu va putea declansa o stimulare.
Zgarda antilatrat ofera 6 nivele de stimulatre statica pentru fiecare din modurile scazut / mediu / ridicat, cu un total de 18 nivele. Pentru fiecare mod, stimularea incepe de la cel mai mic nivel si avanseaza treptat catre urmatorul de fiecare data cand cainele dumneavoastra latra o perioada de 30 de secunde dupa nivelul anterior. Daca el nu va face acest lucru in cele 30 de secunde, stimularea va fi resetata la nivelul cel mai mic al modului curent. La fiecare stimulare, LED-ul va clipi. Ca o masura de siguranta, daca animalul de companie latra de 15 ori sau mai mult intr-un interval de 50 de secunde, zgarda se va inchide automat pentru 3  minute.
 
Specificatii :
- 6 nivele de stimulare in modurile scazut / mediu / ridicat care se ajusteaza automat
- Se poate utiliza ptr. caini de 3,6 kg sau mai mari si o dimensiune a gatului intre 12,7 cm -55,9 cm
- Rezistenta la apa
- Baterii din litiu inlocuibile. Dureaza 3-6 luni
- Indicator de baterie scazuta : Da
- Dimensiunile dispozitivului : 5,7 cm x 2,8 cm x 3,8 cm (fara curea)

SPORTDOG - U.S.A.
PE STOC
 

 
PBC45 – 14035 : ZGARDA CU ULTRASUNETE PENTRU CONTROLUL LATRATULUI
(Zgarda Antilatrat)
 
Aceasta zgarda pentru controlul latratului foloseste un sunet ultrasonic pentru a descuraja latratul nedorit al cainelui dumneavoastra, ceea ce inseamna ca nu se foloseste nici corectia cu spray, nici cea electrica si nici cea cu vibratii. 
 
Atunci cand cainele latra, microfonul intern detecteaza sunetul iar dispozitivul emite un sunet ultrasonic care poate fi auzit de catre caine dar este imperceptibil pentru majoritatea oamenilor. Deranjat de sunetul strident cainele se va opri din latrat si, in timp, va asocia latratul cu acest sunet neplacut. Atunci cand cainele se opreste din latrat, nici ultrasunetele nu mai sunt emise.
 
Specificatii :
- zgarda este usoara, rezistenta la apa
- foloseste sunete ultrasonice pentru a descuraja latratul nedorit
- LED-ul indicator baterie clipeste atunci cand bateria este descarcata
- Indicatorul LED cu doua culori este aprins atunci cand zgarda este activa
- nu este indicat sa se utilizeze pentru cainii agresivi
- zgarda funcționează cu baterii cu litiu de 3 volti  
PETSAFE - U.S.A.
PE STOC
 
https://www.i-pet.ro/antilatrat.html