Zgarzi Dresaj ptr. Caini

SD – 400E : ZGARDA PROFESIONALA PENTRU DRESAJ

Sistemul SportDOG ® SportTrainer ® SD-400E s-a dovedit a fi sigur, confortabil și eficient pentru toți câinii cu greutatea de peste 3.6 kg si varsta de cel puțin 6 luni. Utilizarea consecventă si corectă a acestui dispozitiv vă va permite să consolidati sistemul de comenzi și sa corectati abaterile cainelui până la o distanta de 350 de metri. In functie de pozitia emitatorului, distanta poate varia.

 Emitatorul transmite un semnal (la distanta) catre zgarda, receptorul zgarzii se activeaza si genereaza un semnal sonor sau o stimulare inofensiva. Cu antrenament corespunzator, un caine va învăța să asocieze acest semnal cu o comandă. Ca toate produsele SportDOG ®, acest model dispune de posibilitatea de a regla nivelul de stimulare astfel încât să puteți adapta stimularea in functie de temperamentul cainelui, eliminand astfel riscul de supra-corecție.

 Utilizat în mod corespunzător, acest produs va va ajuta sa va dresati cainele eficient și în condiții de siguranță.

PUPT - 100 - 19 : DISPOZITIV CU ULTRASUNETE PENTRU DRESAJ (nu este necesara zgarda)

Dispozitivul cu ultrasunete ptr. dresaj foloseste avantajele auzului deosebit pe care il are animalul tau de companie folosind un sunet ultrasonic care este imperceptibil ptr. oameni. Atunci cand dispozitivul emite un sunet ultrasonic, prietenul tău cu blana va înțelege ca tu vrei ca el sa se opreasca din tot ce face. Dispozitivul un ton pozitiv ptr. a recompensa comportamentele bune, precum si un ton negativ pentru a le combate pe cele nedorite.

      - poate fi folosit pentru caini de orice dimensiune
      - sunetele ultrasonice doar animalele de companie le pot auzi
      - emite tonuri pozitive si negative ptr. a asigura flexibilitate la dresaj
      - are o raza de actiune de pana la 30 de metri
      - este utilizat doar pentru dresajul unui caine, o data
      - foloseste baterii alcaline de 9 V
 
PE STOC